Stěhování do nových bytů v Dolních Počernicích už se blíží!

Stěhování do nových bytů v Dolních Počernicích už se blíží!

Datum publikace článku: 03. 04. 2014

Poslední dny odpočítávají zájemci o bydlení v Dolních Počernicích v Praze 9, kteří si koupili byt v novostavbách v Čeňku. Byty jsou zkolaudované, mají popisná čísla a ještě na jaře začne stěhování!

Zbývají poslední kroky

Kolaudaci mají nové bytové domy v Dolních Počernicích za sebou od prosince. Jakmile tyto nízkoenergetické byty dostaly úřední posvěcení, začalo další úřadování. To všechno proto, aby si majitelé bytů co nejdřív užívali nového bydlení.

Bylo proto potřeba

  • vyřídit předpřejímky s majiteli nových bytů
  • uzavřít smlouvy o věcných břemenech se správci sítí
  • podepsat kupní smlouvy a zapsat vše do katastru nemovitostí
  • a samozřejmě také přidělit domům popisná čísla.

Popisná čísla už visí

Zatímco na některých bodech se ještě pracuje, další už jsou hotové. Týká se to třeba přidělení popisných čísel. Novostavby v Praze 9 dostaly od magistrátu čísla 925, 926 a 927.

Zároveň v minulých týdnech proběhly i předpřejímky bytů, při kterých jejich noví majitelé zkontrolovali, zda je všechno podle jejich představ.

Stěhování ještě na jaře

V současnosti už tak příprava nových bytů v Dolních Počernicích opravdu finišuje. Stěhování tak může začít už za pár týdnů!

Kromě Dolních Počernic je v Praze plno dalších bytů k prodeji

Developerská společnost FINEP, která je velmi úspěšná i v zahraničí už od roku 2006 působí v Bratislavě, kde doposud realizovali výstavbu více než 1 200 bytů a další desítky bytů mají v prodeji či výstavbě. A od roku 2013 realizují výstavbu 2 tisíc bytů v druhém největším městě Mongolska Erdenetu.

Kromě toho, že FINEP staví po celém světě, tak v Praze má také dost významných projektů:

<< Zobrazit všechny aktuality