Postavte si nový dům v Dolních Počernicích

Postavte si nový dům v Dolních Počernicích

Datum publikace článku: 05. 02. 2017

Společnost Sekyra Group se již řadu let zaměřuje na nevyužité či zanedbané pozemky naší metropole a přivádí je znovu k životu. Své aktivity soustřeďuje nejen na komerční a rezidenční projekty, ale také na přímý prodej pozemků. Nyní startuje již druhou etapu prodeje pozemků, které jsou určeny pro stavbu rodinných domů v atraktivní lokalitě v Dolních Počernicích na Praze 9.

62 lukrativních pozemků v Dolních Počernicích, právě v prodeji

Druhá etapa prodeje je zahájena. Společnost Sekyra Group pro vás připravila unikátní pozemky o výměře 302 až 903 m², které jsou určeny pro stavbu rodinných domů na Praze 9. Pozemky se nacházejí v sousedství golfového hřiště a do budoucna plánovaného největšího rekreačního parku v Praze.

Stavbou rodinných domů a dvojdomků vznikne zcela nová ulice s názvem Okružní, která se protne se stávající ulicí K Zámku a na nově vzniklé ulice naváže široké pásmo zeleně. Všechny pozemky, které společnost Sekyra Group nabízí, jsou kompletně připojeny k infrastruktuře. Zájemcům o větší parcely lze pozemky na přání sloučit.

Co nabízí a jaké výhody má lokalita Dolních Počernic?

Dolní Počernice jsou stále vyhledávanější pražskou lokalitou. Nabízejí bydlení obklopené zelení, které si oblíbí zvláště milovníci přírody. Za zmínku jistě stojí Počernický rybník, zámecký park či vyhlášené rezervace V Pískovně se zatopenou pískovnou vodou z Rokytky. Na druhou stranu mají Dolní Počernice i skvělou dopravní dostupnost, kdy se během několika minut lehce dostanete do Prahy. Díky východní spojce jste autem na Černém mostě do 8 minut nebo příměstským vlakem do 15 minut přímo v centru Prahy.

Společnost Sekyra Group drží krok s moderními evropskými trendy a nabízí velmi atraktivní lokality pro kvalitní bydlení. Věřím, že pozemky v Praze od Sekyra Group rozseknou i vaši bytovou otázku. Kontaktujte společnost Sekyra Group ještě dnes.

<< Zobrazit všechny aktuality