Získejte kvalitní pozemek na Praze 9

Získejte kvalitní pozemek na Praze 9

Datum publikace článku: 05. 11. 2016

Společnost Sekyra Group se zaměřuje na realitní investice a development komerčních a rezidenčních nemovitostí. V této oblasti má za sebou celou řadu úspěšných projektů a ocenění. Od roku 2004 je také členem Asociace pro podporu projektů partnerství veřejného a soukromého sektoru v České republice. Společnost vždy zajímal rozvoj naší metropole a stála u zrodu řady nových nebo i nově zrekonstruovaných pražských oblastí.

Pozemek v Dolních Počernicích je dobrý základ pro vaše nové bydlení

Dolní Počernice najdete ve východní části Prahy a mají výbornou dostupnost nejen autem, MHD, ale vlakem. V centru Prahy jste během 15 minut. Projekt Dolní Počernice II, který se týká možnosti získat atraktivní stavební pozemek na Praze 9, navazuje na úspěšný projekt společnosti Sekyra Group výstavby nízkoenergetických viladomů u Golfu.

Pro stavbu nových nízkoenergetických či pasivních domů a dvojdomků v nově vzniklé ulici Okružní, která protne ulici K zámku v Dolních Počernicích, je nyní připraveno na prodej 62 dalších zajímavých pozemků. Pozemky mají výměru od 302 m² do 903 m² a jsou samozřejmě připojeny k infrastruktuře (vodovod, kanalizace, plyn, elektrické vedení). Velikost pozemků je možné přizpůsobit vaši potřebám a i jednotlivé parcely sloučit.

Jaká bude podoba domů v Dolních Počernicích?

To samozřejmě záleží především na vás a v tomto ohledu budete mít volné ruce. Územní plán počítá s domy nebo dvojdomky, které budou ve výši maximálně dvou podlaží a o rozloze od 100 do 215 m². Zájemcům o bydlení v Dolních Počernicích společnost Sekyra Group připravila pro inspiraci 12 typových domů. Všechny splňují nízkoenergetické a pasivní standardy a jsou v dispozicích 4+kk či 6+kk. Součástí navrhovaných domů jsou i garáže či krytá parkovací místa.

Jestliže máte zájem o pozemek v Dolních Počernicích proklikejte se na stránky společnosti Sekyra Group. Zde máte možnost zanechat na sebe kontakt a získat další podrobné informace o prodeji.

<< Zobrazit všechny aktuality