Vyhněte se při koupi bytu v Praze pořadníkům a aukcím

Vyhněte se při koupi bytu v Praze pořadníkům a aukcím

Datum publikace článku: 30. 08. 2016

V Praze došlo k prudkému obratu ve výstavbě bytů. Nabídka nestačí poptávce a lidé mají mnohdy smůlu: buď neseženou žádný byt nebo najdou takový, který jim z nějakého důvodu nevyhovuje.

Podle portálu Idnes.cz dostalo v Praze za poslední tři měsíce stavební povolení pouze 28 nových bytů. Situace je přitom alarmující: byty nejenže seženete jen stěží, koupě vám navíc pořádně provětrá peněženku.

Čím dražší byty v Praze, tím levnější hypotéky

Roční nárůsty cen nových bytů v Praze jdou do řádů desítek procent. Přesto je o nemovitosti velký zájem. Důvodem jsou levné hypotéky, díky kterým si i drahý byt může dovolit téměř každý. Někteří prodejci si proto kupující vybírají a v pořadníku na byt se někdy sejde až osm zájemců.

Nové byty hledejte v Dolních Počernicích a Modřanech

Pokud vám aukce nejsou příjemné a na pořadníky nemáte náladu, zkuste se po bydlení porozhlédnout v Dolních Počernicích nebo Modřanech. Právě tam nabízí pozemky a byty Sekyra Group, jeden z posledních prodejců, který se vám bude pečlivě věnovat bez otravného zapsání do pořadníku.

Pozemky v Praze - Dolních Počernicích najdete v blízkosti golfového hřiště a rozlehlého Xaverovského háje. Nedaleko je i rybník, takže o zábavu pro vaše děti a psa máte postaráno. Pokud chcete novostavbu v Praze, nemusíte se uchylovat ke zbytečným kompromisům. Můžete mít jednopatrový i dvoupodlažní dům.

Pokud se poohlížíte spíše po bytu, můžete si vybrat ve dvou domech na Praze 4 v Tandemu Modřany. Balkon, sklep a parkovací místo jsou samozřejmostí a jako bonus si můžete každý den užívat stezku pro cyklisty a bruslaře. Mezi byty v Praze o rozloze od 30 do 90 metrů čtverečních si vybere opravdu každý - a bez pořadníku.

Další alternativy k bydlení v Praze

Nové byty na prodej hledejte u mnohokrát oceňovaného developera FINEP. Mezi významné projekty patří:

<< Zobrazit všechny aktuality