Rezidenční projekt v Dolních Počernicích má vlastní web

Rezidenční projekt v Dolních Počernicích má vlastní web

Datum publikace článku: 20. 11. 2013

Už za pár měsíců se do nových bytových domů v Dolních Počernicích nastěhují první majitelé. Zbývá však ještě několik volných bytů. Nerozhodnutí zájemci mají nyní novou příležitost, jak se o projektu dozvědět více – internetové stránky projektu.

Vila domy u golfu

Dolní Počernice jsou velmi atraktivní jak pro rodiny s dětmi, tak pro mladé či starší páry, které mají rádi klid a blízkost přírody. Poblíž nově rezidenční čtvrti je navíc golfové hřiště. Nový web se proto jmenuje VilaDomyGolf.cz. A co na něm najdete?

  • informace o průběhu výstavby
  • půdorysy všech bytů
  • standardy provedení
  • katalog ke stažení
  • popis lokality

Stránky jsou samozřejmě plné fotografií. Prohlédněte si exteriéry, blízké okolí nových domů i to, jak probíhala stavba. Pro dokonalou představu o tom, jak by se v Dolních Počernicích žilo, poslouží navíc záznam ticha a ptačího zpěvu z nedalekého parku – najdete ho zde.

Nové byty v Dolních Počernicích ubývají

V nových bytových domech v Dolních Počernicích je v současné chvíli jedenáct volných bytů z celkových třiapadesáti. Na nových stránkách si můžete pohodlně vybrat, jaký z šesti domů se vám líbí, a hned uvidíte, které byty jsou v něm ještě volné.

<< Zobrazit všechny aktuality