Nové byty v Dolních Počernicích se blíží do finále!

Nové byty v Dolních Počernicích se blíží do finále!

Datum publikace článku: 13. 03. 2013

Nové byty v Praze 9 – Dolních Počernicích by měly být hotovy do konce roku, uvedl v rozhovoru pro Stavební fórum výkonný ředitel developerské společnosti Sekyra Group, Leoš Anderle. Pojďme si teď společně projekt nového bydlení v Dolních Počernicích připomenout.

Cenově dostupné, ekologické a komfortní bydlení v Dolních Počernicích připravuje developer v lokalitě V Čeňku od září 2012. Na severovýchod od centra Dolních Počernic, v blízkosti rybníku, zámeckého parku a stávající vilové zástavby právě vzniká několik menších bytových domů s celkovou kapacitou 60 bytů.

Nízkoenergetické bydlení v Praze 9

Velkou výhodou nových bytů v Dolních Počernicích budou nízké provozní náklady. Byty totiž budou v nízkoenergetickém standardu, kterého developer dosáhne použitím moderních stavebních materiálů včetně použití oken s šestikomorovým rámem a trojsklem. Náklady na vytápění tak nezatíží peněženky budoucích majitelů.

Dolní Počernice – zeleň a blízkost Prahy

Za rychle ubývajícími volnými byty v projektu bytů v Dolních Počernicích může kromě komfortu bydlení také skvělá dopravní dostupnost do velkoměsta, veškerá občanská vybavenost v lokalitě stavby i bezprostřední blízkost přírody, kterou ještě umocní relaxační zóny a zelené vnitrobloky.

Další volné byty v Praze k prodeji

<< Zobrazit všechny aktuality